Légy önmagad legjobb változata

Mondták már neked, hogy milyen jól nézel ki? Azokat az időket éljük, amikor az online felületekről ömlik ránk az információ arról, hogy öltözzünk, mi a menő, mit vegyél, hogy néz ki az ideális nő. Ebben a világban kell talpon maradnunk, megőrizni önmagunkat, egyediségünket kiemelni, nem beolvadni a nagy átlagos, ideálisnak tartott masszába.

Te mit választottál?  Elég bátor vagy felvállalni önmagad, hű maradni titkos vágyaidhoz, megmutatni valójában te miben szeretsz megjelenni az utcán? Vagy választottad a kényelmesebb, biztosabb beolvadás útját, a láthatatlan massza részét gyarapítod? Tisztában vagy erősségeddel és gyengeségeddel?

Soha nem voltunk és nem is leszünk tökéletesek, de pont ebben rejlik egyéniségünk. A történelemben mindig voltak olyan nők, akik erőt sugároztak, akik ikonok, múzsák voltak, akik nyomot hagytak a történelemben, a társadalomban, a művészetek különböző ágazataiban. Ők azok a hétköznapi emberek, akik időtlenné váltak azáltal, hogy megörökítették őket szobor formájában, festményeken, akiket a világ nagy művészeti gyűjteményeiben láthatunk. Ők azok a nők, akik a mindennapi munka, és család mellett sem feledkeztek meg arról, hogy megőrizzék személyiségüket, és ezáltal hatással voltak környezetükre.

„Légy a te saját múzsád” a Högl márka új szlogenjével erre bíztat minket, nőket.

A mostani őszi-téli kollekció a modern, önbizalommal teli nőnek szól, aki bátran meri hordani a művészetek, a kulturális örökségből inspirálódó kézművesség erejét és szépségét bemutató darabokat.  A Högl tervezőinek új kollekciója a lineáris motívumok, expresszív színek és innovatív anyagok fúziója, ahol a strukturált blokksarkak, a dekoratív csatok az Art Nouveau formáira utalnak.

A Högl Shoes Gustav Klimt művészete előtt is tiszteleg, ezért a Högl magyarországi csapata úgy döntött, hogy a kollekció darabjait az Amikor Galéria Pozsonyi úti 560 négyzetméteres 2 színtes lakberendezési galéria mesterien kialakított szobáinak műtárgyai között mutatja be. A látványt Cselényi Eszter Crown kollekciójának kiemelkedő darabjai egészítettek ki 

 Szekeres Adrien, a márka stílusnagykövete nyitotta meg az eseményt, Magyar Erikával, a Högl Andrássy úti üzletvezetőjével, valamint a rendezvényt Bíró Katalin művészettörténész előadása színesítette az Art Nouveau-ról.  Az élményt számomra fokozta a Csillaghegyi Megálló finomságai, valamint az MMatcha üdvözlő itala, aminek a tetejére szórt aranypor tette teljessé a megálmodott Art Nouveau hangulatot.

 

Az Allée Högl üzletében az üzletvezető Dányi Zsanett felkért, hogy az őszi kollekció egyes darabjait mutassam be a törzsvásárlók részére, ahol nemcsak a művészetek által inspirált kollekció darabjait méltattam, hanem a téli időben praktikus szempontokat figyelembe véve ajánlottam különböző fazonokat. Továbbá a cipők hangulatát jól kiegészítő H&M Richard Allen kollekciójának darabjaival adtam ötleteket arra, hogy bátran párosítsák a színeket és a mintákat.


A kollekcióról további képeket a #hogllove #beyourownmuse #hoglshoes tagekkel találtok az instagramon és a facebookon.

Ragyogj! Divat és csillogás kiállítás a Kiscelli Múzeumban